Salibandytuotteet

Salibandykaukalo PP-50/5

PP-50/5 -kaukalo on valmistettu kierrätettävästä polypropeenista. Polypropeeni on täysin turvallinen materiaali, mitään kemikaaleja kuten styreenia ei haihdu huoneilmaan. Kaukalo on tullut markkinoille kesällä 2006 ja sitä on myyty jo yli 100 kappaletta jatkuvasti kiihtyvällä tahdilla.

Kaukalon etuna ovat kiinteät jalat, polyproneenia nekin. Jalka tulee ainoastaan 20 cm elementin ulkopuolelle, joka mahdollistaa ahtaissa tiloissa paremman tilan käytön. PP-50/5 -kaukalo on kevyt käsitellä, mutta kuitenkin erittäin vahva ja sitkeä käytössä.

PP-50/5 -kaukaloa voi käyttää ulkona, kuitenkaan säilytystä suorassa auringonpaisteessa ei suositella (UV-säteily lyhentää muovin käyttöikää). Pakkasessa polyproneeni on hauraampaa (kestää iskuja huonommin) kuin lämpötilan ollessa plussan puolella, joten kaukalo ei ole ihan yhtä kestävä pakkasessa.

Pyrimme valmistamaan asikkaiden toiveiden mukaan minkä tahansa mittaisia suoria elementtejä 0,4-2,0m:n välillä vakiokokojen ollesa 1m ja 2m.

Salibandykaukaloa saatavana mustana ja valkoisena!

Vaihtoalueeseen on mahdollista saada myös teippaus. Kysy lisää!

Elementit painavat keväällä 2012 tekemämme päivityksen jälkeen ainoastaan:

  • 2 m:n elementti 6,3 kg
  • 1 m:n elementti 3,7 kg
  • kaarielementti 6,5 kg
  • Runko 40mmx40mm alumiiniprofiilia
  • Levy 4 milliä polyeteenilevyä

Kehittämämme PP-50/5 -kaukalo on SP Swedish National Testing and Research Instituten testaama virallinen pelikaukalo, joka on sertifioitu Kansainvälisen salibandyliiton (International Floorball Federation, IFF) toimesta, sertifikaatti 15 88 04

Olemme vuonna 2018 kehittäneet ulkokäyttöön sopivan, jokasään kestävän, monitoimikaukalon. Hankkeeseen on saatu tukea Euroopan aluekehitysrahastosta.

euroopan unionin aluekehitysrahasto logo

kosofinn salibandykaukalo

Kuvassa: Monitoimi/ulkokaukalo

Säilytys-/kuljetusvaunut

Valmistamme itse säilytys-/kuljetusvaunut salibandykaukaloillemme. Säilytys-/kuljetusvaunut ovat varustettu lattiaystävällisillä kumipyörillä.

Yhteen sailytys-/kuljetusvaunuun mahtuu kokonainen 40 x 20 m:n salibandykaukalo. Tarvittaessa voimme tehdä matalampiakan säilytys-/kuljetusvaunuja asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti.

Salibandymaalit verkkoineen

Kaikki maalityyppimme (virallinen pelimaali ja harjoitusmaalit) ovat valmistettu metallista taivuttamalla ja käsin hitsaamalla suomalaisena käsityönä. Maalit ovat pulverimaalattu punaisiksi. Viralliseen pelimaaliin kuuluu sekä maaliverkko, että laahusverkko, molemmat mustia väriltään.

Virallinen pelimaali on kooltaan 160 x 115 cm ja se on testattu SP Swedish National Testing and Research Instituten toimesta ja sertifioitu kansainvälisen salibandyliiton (International Floorball Federation, IFF) toimesta, sertifikaatti 15 88 03.

Kaikki maalityyppimme ovat erittäin kestäviä käytössä.

Huolto- ja varaosapalvelu

Salibandytuotteidemme huolto- ja varaosapalvelut toimivat erittäin nopeasti ja kilpailukykyiseen hintaan.

kosofinn salibandykaukalot

Kaukalot

kosofinn salibandymaalit

Maalit

kosofinn salibandy varaosat

Salibandykaukalot valkoisena

kosofinn salibandy varaosat

Salibandykaukalot nyt myös mustana